Sunday, February 28, 2010

Berpicnic di Sungai Congkak

Muaahhhh......

Six of us...

Hari Sabtu. Hari untuk keluarga. Maka, kami pun pergi ke Sungai Congkak untuk menghabiskan masa bersama. Lagipun, dah sampainya kami bergembira setelah 4 daripada kami dimasukkan ke dalam hospital akibat demam denggi. It's time to have fun! Agak skema intro aku, kan?

So, Sungai Congkak dipilih sebab senang. Barang banyak nak kene bawak, i.e tempat BBQ, bekas air, loads of food, etc, etc so malas nak jalan jauh, jauh. Nak tempat yang boleh parking kereta and then terus terjun sungai. So, pilihan terbaek adalah Sungai Congkak. Sungai Congkak pun sungai Congkak la, yang penting bukan tempat tapi yang penting adalah kami berlapan bergembira bersama. Wah, keluarga bahagia lah sangat!

Aktiviti selain berpossing dan bermandi manda adalah;


Ber"dating"

Bersantai

Ber"judi"

Makan semestinya

...dan bergembira!


So, itulah aktiviti kami di hari Sabtu. dan akhirnya aku ada jugak aktiviti menarik untuk berkongsi kat blog. Kalau tak sampai berhabuk dah blog ni. Ish3x...


by,
Aimi A.Z yang tak sabar nak tunggu lepas ni ke mana pulak aktiviti bersama...

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin