Wednesday, February 03, 2010

Kisah 5: Opah di Ipoh

(Kisah ini adalah kisah terakhir untuk kisah kepulangan Aimi ke Ipoh)

Bukanlah banyak sangat kisah yang nak diceritakan, tapi saje je aku nak mengasing-asingkan blog post aku supaya entri nampak banyak. Walaupun isinya apa je. Oklah kan, lagipon, aku cuba untuk tak menghabiskan begitu banyak masa untuk berblogging memandangkan aku masih lagi seorang student yang sah! So, ini adalah kisah aku yang terakhir di Ipoh bersama Opah, untuk kali ini.

Gambar-gambar ni kitorang ambil sebelum kepulangan ke rumah di Putrajaya. Yang tidak dikenali di dalam gambar tu adalah Opah Saudaraku, Pah Asiah yang merupakan adik kepada Opah. Pah Asiah ni yang saaaangaaaat sibuk nak tau BMI aku lah, berat aku lah memandangkan dia seorang nurse! Dia jugak yang selalu kecoh aku ni makin lama makin besar walaupun sebenarnya dia yang tak besar-besar. Hahahaha....



Opah seronok sangat dok Ipoh sampai tamau disebut-sebut nak pergi check up kat KL. Opah, opah. Biar je lah asal Opah bahagia...

So, tu jelah kisah yang tak berapa nak best daripada aku. Semoga bertemu di lain masa. Adios...


by,
Aimi A.Z yang nak tido sangat-sangat sekarang ni...

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin