Monday, March 29, 2010

I Wanna Be a Project Alpha TV Star!

Saya mau! Saya mau! Saya mau jadi bintang Project Alpha. Ish3x. Ada apalah dengan Project Alpha yang kau kecoh sangat Aimi oi? Reason aku senang je. Aku nak jadi Proect Alpha TV Star kerana saya gila glamour! Wah3x. Pengakuan ikhlas dari aku ni. Takdelah, aku ni dari dulu memang bercita-cita nak menjadi blogger yang tegar. Tegar tu apa aku pun tak tau. Hahahahaha... Yang aku tau aku mahu menjadi blogger yang famous di seluruh pelusuk duni,a seperti Red Mummy, Kenny Sia, Ninie Ahmad and also Budiey. and I realize bahawa mereka itu pernah menyertai Project Alpha. and then I realize to become famous, I must become one of the star.

Jadi, kepada mereka yang mau menjadi gila glamour macam aku, anda boleh pergi ke http://projectalpha.com.my/auditions/ atau terus ke http://projectalphagroup.ruumz.com/Groups/ untuk keterangan lanjut. Kena buat video yang menarik dan tertarik menyatakan sebab kenapa you should be on Project Alpha! Tapi, macam contest yang lain mestilah kena jadi secreative mungkin untuk melayakkan diri anda menang contest tu.

Owh, lepas submit entri semua kena panggil semua orang kampung, tok, nenek, sepupu sepapat, boyfriend, x-boyfriend, girlfiend, kawan-kawan adik, jiran sebelah rumah semua "Like" kita punya video. Plus leh dapat percutian pergi Kuching kalau menang 1st prize. Bestnya, bestnya!

So, apa lagi kawan-kawan? Jomlah kita kejar glamour!




by,
Aimi A.Z yang hanya nak cakap"Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions or projectalpha.ruumz.com/groups"

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin