Sunday, March 28, 2010

I'm Single!

Memang lah korang semua tau aku single kan, tapi aku saje je mewarwarkan lagi. Manalah tau, boleh mencari jodoh di blog sendiri plak! Muahahahahahaha....

Takdelah. Bukan aku nak cari jodoh la. Saje je aku nak wat gimik. Actually, "I'm Single" tu adalah design terbaru aku untuk Little Roses. Dah namanya pun Aimi A.Z, suka sangat dengan benda yang dicipta sendiri. Memang aku yang design and kasi nama, tapi aku suka gila sebab macam cute sangaaattttttt!! Ish3x... Aimi A.Z ni, bila lah nak berubah.

Cute kan kawan-kawan?


Tu je aku nak share. Bukan nak kecoh bagitau aku single pun. Wek!!


by,
Aimi A.Z yang memang macam ni pun perangainya dari dulu...

3 comments:

nOniE said...

aku pun single gak...
aimi benda tue ada 4..dia mewakili aku,ko and lagi 2 tue sape???
hahahaa..saje nak jadikan cite??

Aimi A.Z said...

Owh. lagi 2 tu, partner ko ngan aku la yang single gak sekarang sebab diorang tak jumpe kite lagi. muahahahahahahaha. sengal la ko ni. dan leh pulak aku layan kesengalan ko? ceh! tamau! tamau!

nOniE said...

hahahaa...
seronok!!!rupanya pasangan aku dan ko upanya....jumpa kat dalam blog aimi plak(noni yang sedang buat muka malu2)...
aimi mau la..mau la...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin