Saturday, April 17, 2010

Berblogging Menggunakan Word 2007

Dah lama dah aku nak try berblogging menggunakan Word, tapi kali ni baru berkesempatan. Ini adalah entri pertama saya melalui Word 2007 jadi segala technical error harap diimaafkan. Kalau menjadi, lagi senang saya nak berblogging. So, itu je.


Sekian.


by,

Aimi A.Z yang mencuba menggunakan Microsoft Word 2007. Apa bezanya?

5 comments:

Nas said...

aku pernah try sekali guna words. Lepas tu keluar error..Itu la first n last.. -_-"

Aimi A.Z said...

Hahahaha. Ni boleh je aku buat. Maybe berguna bila kita nak buat table kat blog agaknye. Yang lain2, same je. Cuma kalau nak buat blog kat ofiis, tapi nak cover line, lehla guna Words. Hahahahaha

khadijah.saiful said...

aku suke gune words
kalo keluar error html tuh just click box tuh.then die publish lah.

Aimi A.Z said...

Owh, camtuh eh? Kire lagi senang guna words ke eh?

kd saiful said...

haah sebab aku leh space tuk aku menaip tuh sgt besarrrrr.aku suke3.

pastu leh cover kunun2 aku buat repot ahaha.

tp 1 masalah kalo gune words bile ko nk edit blk entri ko tuh.die akan jd tulisan besar2 so kne copy paste blk dlm words.kire agak leceh jugak lah

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin