Saturday, April 10, 2010

Syabas! Anda Warganegara Yang Prihatin.

Hari tu, masa parents aku masuk hospital, di saat-saat takde orang nak menguruskan hal rumah, ada paip bocor depan rumah. Setelah beberapa hari aku menyuruh Shazni menelefon SYABAS tapi tak telefon telefon, maka aku pun mengambil keputusan untuk menelefon dan membuat aduan sendiri. dan inilah hasilnya aku aku dapat;


Sila abaikan status "Puan" itu ye?


Wah, wah!! Surat penghargaan daripada SYABAS. Tidak ku sangka SYABAS menghargai usaha aku yang tak susah langsung tu. Hm, bukan susah nak jadi warganegara yang prihatin ni. :P


by,
Aimi A.Z yang memang rasa nak meng"frame" surat penghargaan daripada SYABAS tu....

4 comments:

Shaza said...

aimi..aku ader banyak lagi surat dari syabas kat opis..t aku kasi ko..aku dah menyampah tengok surat2 tuh..haha..ader jer kt tepi meja ko..nak?

Aimi A.Z said...

Tamau la. itu bukan penghargaan kat aku.

and Shaza? huh?!

kd saiful said...

aimi.kalo mntk keje leh pakai x sijil tuh.mntk ngn syabas kompem die amek turs kan2?hehe

Aimi A.Z said...

Hahahaha. Tamau la aku keje ngan Syabas. tu fieza je. hahahaha

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin