Thursday, May 27, 2010

Celebrities Who Stink

Woi. Susahnya tajuk. Aku ni manalah pernah dok dekat-dekat dengan celebrities, jadi manalah tau sang celebriti tu busuk ke tidak ke. Kalau iye pun ada pernah dekat, dah tak tau dah bau siapa. Sebab ramai sangat orang. Hahahaha. Anyway, aku ada satu calon yang sangat sesuai dan sangat memerlukan deodorant, yakni;

Julia Roberts

Hahahaha. Walaupun Si Julia Roberts ni jauh dan entah bila aku dapat duduk dekat dia untuk membuktikan bahawa dia ni wangi ke tak, tapi dengan keadaan gambar yang ni aku terus dengan mudahnya dapat mencalonkan beliau untuk calon Celebrities Who Stink. Tapi mungkin dia lagi sesuai untuk iklan Schick dan bukannya deodorant tapi takpe, dengan iklan-iklan deodorant pun aku kasi Julia Roberts ni.

Pesanan untuk Si Julia Roberts. Wek Cik Julia. Semua orang pun ada "benda" yang sama macam ko ada tu, tapi tak payahlah nak tayang kat orang. Memanglah orang cakap rambut tu mahkota setiap perempuan, tapi tak pernah pulak dengar orang cakap "rambut" ketiak adalah mahkota perempuan. Ish3x.... Apa nak jadi dengan dunia sekarang. Hahahahaha. Oh, dan silalh pakai deodorant nih;


Sebelum menutup blog ini sila saksikan aksi-aksi Yoga dari Ninie Ahmad yang mungkin berbau juga kerana asyik beryoga. *wink*





by,
Aimi A.Z yang tak bosan-bosan bagitau "Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS"

4 comments:

haslina said...

ermm..x buat pung contest PA..x sempat jea..nice blog dik..

Aimi A.Z said...

thanks! :P semalam pergi eh event digi tu?

Mommyyus said...

yark..julia robert memang bela bulu ketiak ye...

Aimi A.Z said...

hahahaha. bela tu takpe, tayang tu maksalahnye. ish3x

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin