Monday, May 03, 2010

Grooming Tips

Tajuk tu bukan menggambarkan entri. Harap maklum. Sebab takde pun aku nak kasi grooming tips. Cuma ini gambar yang aku nak tunjuk. Gambar masa Dinner MPG. MPG tu adalah Majlis Pra Graduan. Disambut oleh setiap pelajar semester akhir yang berminat. Tak kisahlah, bukan nak cerita pasal MPG tu pun.

Gambar ni gambar yang aku sediakan untuk entri Project Alpha yang ke-8(a); My Version of Grooming Tips.  Tapi tak sempat nak publish memandangkan sangat busy mahu ke Perhentian. Maka gambar ni hanya tersadai di dalam Draft je. Oleh kerana nak sangat menayang gambar ni makanya aku buat satu entri lain; yakni entri ni.


Bezanya gambar ni dengan gambar-gambar lain aku taknak bagitau. Korang carilah sendiri. Tapi aku yakin dan pasti, geng-geng "kamog" mesti gelak besar bila tengok gambar ni dan seangkatan dengan gambar ni, kan geng "kamog" oi? ngee~

Takde motif pun entri ni. Cuma nak tunjuk gambar ni. Full stop.


by,
Aimi A.Z yang ingat lagi perasaan di hari ber"sejarah" tu...

4 comments:

nOniE said...

eja nya "kamog"..ish3...
buruk muka aku tue....

Aimi A.Z said...

betul lah aku eja tuh. mane der buruk. cun je aku tengok. hahahaha

syura said...

hahahahhahahaa...xleh brenti rsnye tgk gmbo ni blk..kamog ya amat!!! mengong je rase nak make up2 konon... gelak lagi..HahahHAhhaahAha!!!

Aimi A.Z said...

hahahaha. tulah kan? teringat pulak kat iwan. ish3x...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin