Sunday, May 16, 2010

I WILL NOT swim...

...ever again!

Uish, tajuk mesti mau gempak. Apasal kau ni Aimi? Tebiat ke? Hahahahaha.... Aku bukanlah TAKKAN swim selama-lamanya, tapi aku TAKKAN swim dekat swimming pool dah. Sebabnya? Air laut lagi jernih dari air swimming pool. Uwaaaaaaaaaaa.............. saya mahu ke sana lagi!

Sekarang aku dah confius. Apasal air laut lagi bersih dari air swimming pool.


Tapi, mana tahan weh tak swim. Next trip pergi pulau pun tahun depan. Confirm aku swim jugaklah nanti dekat swimming pool yang tak berapa nak jernih tu. Terima jelah apa yang ada, kan?


by,
Aimi A.Z yang akan update aktiviti semalam selepas masak dan makan Nasi Lemak nanti. Tunggu....

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin