Tuesday, May 25, 2010

Lets Party!

Kerana entry ini, aku berjaya melayankkan diri aku ni untuk pergi Break Free with DiGi party. Perasaan yang sangat best sebab dapat menjoin aktiviti-aktiviti Nuffnang dan sekaligus dapat makan free. Wah!! Tapi kan ada masalah lah. Ini adalah Costume party dan temanya adalah Prisoners and Villains. So, watak apa yang perlu aku pakai. dah lah time-time takde duit ni. :P Paling senang pakai macam ni je kot;



Takkan nak pakai macam ni pulak, kan?



Ish3x.... Hentikan imaginasi anda semua sebab takdelah aku pakai macam tu. Ceh! So, camner?


by,
Aimi A.Z yang rasa tak senonoh pulak sebab Nas sibuk pergi umarah, aku pergi party pulak. Ish3x...

4 comments:

Nas said...

aimi:email kat sini ye nasrina@jkr.gov.my takleh bukak yahoo kat opis..hee

Aimi A.Z said...

okeh nas, nnt aku emel ko. malam ni aku mengarang. panjang lah doa aku. :P

nOniE said...

bila mahu pergi..xmahu bawak aku ke???hehehe

Aimi A.Z said...

Hahahaha. aku bukan tamo bawak ko, tapi yan ni dah pakse aku bawak dia. muahahahaha

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin