Tuesday, June 22, 2010

Adakah Back-up Plan itu Perlu?

Selepas menonton back-up plan semalam, aku mula berfikir-fikir apa kepentingan back-up plan ini kepada manusia sejagat. dan specifically apa back-up plan aku dan apa kepentingannya kepada aku. Of course aku ada back-up plan aku sendiri, tapi sejauh mana aku mampu merealisasikan main plan aku supaya aku tak perlu menggunakan back-up plan dan sejauh mana back-up plan tu dapat memback-up aku.

Mesti pening korang baca apa yang aku melalut ni kan? Takpelah, tunggu jelah review movie ni dari aku baru korang faham apa yang aku cuba sampaikan. :P



by,
Aimi A.Z yang sedang menunggu ketibaan Blog Kit baru mahu menulis review. Yan, jangan lupa share Blog Kit tau. Hehe...

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin