Wednesday, June 23, 2010

Aiz Batu Campur: Tips Untuk Mendapatkan Tiket Wayang Secara Percuma

Seperti yang korang semua yang selalu menyinggah di blog ni tahu, sekarang ni aku banyak menghabiskan masa menonton wayang secara percuma. dan banyak soalan dan pertanyaan yang aku dapat bertanyakan Bagaimana Untuk Mendapatkan Tiket Wayang Secara Percuma dan di sini aku akan berkongsi tipsnya.

  1. Mula-mula anda perlulah mempunyai sebuah blog. Tak kisah aktif berblogging ataupun tidak. Yang penting ada blog.
  2. Kemudian anda mendaftarkan diri di Nuffnang. Buat sesiapa yang tak tahu, Nuffnang adalah salah satu advertising company yang menggunakan blog sebagai medium. 
  3. Kemudian, anda boleh join segala contest untuk melayakkan anda memenangi tiket wayang. Tapi yang pastinya jadilah sekreatif mungkin or else tiket wayang akan melayang kepada orang lain.
Cepat-cepat. Jom ramai-ramai kita tengok wayang free. sekarang ni contest untuk tengok Inception dan Eclipse. Eclipse aku dah buat, tapi Inception masih tak ada idea lagi nak buat. Oh, ada jugak contest untuk menang Sony TX5. Saya mau, saya mau!

Jadi, marilah ramai-ramai kita mengikuti tips Aiz Batu Campur yang pertama dari aku ni. :P



by,
Aimi A.Z yang lastnya baru nak bagitau, kalau tak dapat ikut tips ni pun takpe, korang berkawan je dengan orang yang rajin buat contest ni macam Ihsan, untung-untung boleh dapat tiket free tanpa berbuat apa-apa, macam aku. *ngehngeh* Terima kasih, Yan!

5 comments:

AiZ said...

^__^ hehe.. nice.. baru tahu.. ^__^ gud luck ye.. ^__^

ZiErWa zAiNaL said...

hehe...mcm tu upenye..


kalau sudi komen la entry saya..
tip merawat hati yang dicuri

asfz lily said...

cmtu ek..

ooo...baek lah :)

jum komen entry saya juga
http://asfzlily.blogspot.com/2010/06/aiz-batu-campur-tips-tangani-teman.html

asfz lily said...

cmtu ek..

ooo...baek lah :)

jum komen entry saya juga
http://asfzlily.blogspot.com/2010/06/aiz-batu-campur-tips-tangani-teman.html

Aimi A.Z said...

Thanks sume! Baik, akan komen sume entri korang pulak. :P

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin