Sunday, June 20, 2010

Apa sebab hujan?

Bila hujan, aktiviti di luar semua terbatal. Walaupun sebenarnya merancang untuk bermain layang-layang tetapi biasalah, manusia hanya merancang. Jadi untuk menggantikan aktiviti bermain layang-layang yang terbatal akibat hujan itu, kita mesti mencari sesuatu aktiviti yang mengakibatkan hujan semakin lebat yakni;

berKaraoke


Jadi, kalau korang rasa hujan turun dengan lebat semalam terutamanya di kawasan Wangsamaju, ini adalah penyebabnya. Jangan marah~ Hehe


by,
Aimi A.Z yang harus mengupdate blog cepat-cepat dan seterusnya perlu mengemas buku-buku lama semasa zaman degree dan diploma dulu. Ada sesiapa nak mewarisi notes2 aku yang berwarna warni tu? :P

5 comments:

darkbatman said...

woo patutla kl hujan lebat.. rupenye sini punce nye yer.hehe

Aimi A.Z said...

Hahahaha... tau pun. :P sorila... hehe

kd saiful said...

hujan kat pasir gudang ko lah punca nya.
tak dapat aku nak main layang2 neh

Aimi A.Z said...

bukan aku sorang. 3 orang puncanya. eh, tambah baby syura dah jadi 31/2. hahahahaha. kitorang pun tak dapat main layang2~

nOniE said...

hehehee

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin