Thursday, July 22, 2010

Pengaruh Iklan Dalam Hidup Anda

Pergh! Tajuk yang agak skema, kan? Hahahahaha... Tapi memang itulah soalah yang aku nak tanya. tak tau macam mana untuk men-tak-skema-kan soalan tu. Jadi, terima jelah soalan tu seadanya. :P

Kenapa aku tanya soalan macam tu? Sebab aku ni memang jenis yang cepat terpengaruh dengan iklan. Tak kiralah dekat tv mahupun radio. Yup, kat radio pun aku cepat terpengaruh. Jadi, bayangkan bagaimanakah daya imaginasi aku membayangkan sesuatu iklan kat radio sampai boleh terpengaruh. Ish3x

...dan mestilah entri ni timbul disebabkan oleh ke'terpengaruhan' itu. dan iklan yang dimaksudkan adalah;




Takkan korang takde dengar iklan kat radio pasal Mamee Sllrrrp ni? Ala, yang ada dialog Mila dengan Aril tu. Nanti korang dengar kat Hot FM tau. Mungkin korang pun akan terliur. Mula-mula aku pun tak terliur tapi bila time-time lapar ni mulalah terliur. Hahahahaha... Mana pulak la nak cari Mamee Sllrrrp malam-malam ni? Terpaksalah tahan keinginan sampai esok. Waaaa~


by,
Aimi A.Z yang menyesal terpengaruh dengan iklan. Kan dah teringin. Huhu~

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin