Tuesday, July 27, 2010

Sony TX5 Bukan Milikku

Keputusan My Water Moments by Nuffnang dah keluar. and guess what? Aku tak dapat pun Sony TX5 tu. Huhu~

Mungkin bila korang baca entri aku, korang mungkin memang dah bajet aku takkan menang. Tapi, entahlah, aku ada jugak mengharap akan menang dan terasa sedikit kecewa bila tak menang. Tapi bila tengok entri sang pemenang, terus perasaan malu sebab perasan boleh menang tu menerpa. Sebab apa? Sebab sang pemenang totally deserved it dan aku punya entri memang tak layak dicomparekan langsung. Ish3x, macam mana lah ko bajet ko boleh menang Aimi oi? Haha~

Ada 3 sang pemenang untuk Sony TX5 ni. Tapi cuma satu yang sangat menarik perhatian aku. Aku dah siap curik gambar dia untuk tatapan korang. 


Tengok semua function dan kelebihan Sony TX5 dinyatakan dengan sangat menarik. Siap ada video features yang sangat cool. Bestnya!


Sila melawat blog Sang Pemenang yakni The Egg Yolks seperti yang dilinkkan. Bila tengok entri yang cool gila macam ni baru puas hati kalah. Anywaycongrats kepada Sang Pemenang. Kepada Sang Pengkalah yang senasib macam aku terimalah kekalahan anda seadanya. Semoga anda lebih berusaha kerana kejayaan takkan datang tanpa usaha.


by,
Aimi A.Z yang akan berusaha lebih keras selepas ini memandangkan semorang pun hebat-hebat belaka. Ish3x...

6 comments:

theeggyolks said...

hi there! We're glad that you linked us! Hope you enjoyed our blog and lets join more nuffnang contest events and contest in the future :D

Aimi A.Z said...

hi! Yup, I really enjoyed your blog. U deserved the TX5. and of course i'll join more nuffnang contest and make sure that i win something. Hehe~

aNiS tHe BumbleBee said...

mmg best tgk dorang punye presentation.siap buat flash2 lagi.kena belajar dari sang pemenang ni kan..

dari,sang pengkalah jugak...hik hik!

Aimi A.Z said...

itulah kan? best betul. takpe2, adelah time kite nnt kan? :P

Kancilbiru said...

eggyolks tu mmg kreatif...entri dia suma best2...tak kisah la kalau dia menang pun..he deserved it..:)

Aimi A.Z said...

Haah kan? yang bestnya sebab dia pandai lukiis. Tu entri jadi menarik. Haih~

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin