Sunday, July 11, 2010

The Twilight Saga: Eclipse

Tak lama selepas aku mengONkan hiatus mode, aku dah pun mengOFFkan balik. Kenapa? Nanti je aku ceritakan kalau aku rajin. Sekarang ni mari kita bercerita tentang movie yang baru aku tengok yakni; Eclipse.

The Twilight Saga: Eclipse

Seperti yang semorang tau or masih tak tau-tau Eclipse ni adalah cerita ketiga selepas Twilight dan New Moon. dan selepas Eclipse adalah Breaking Dawn. Untuk movie, aku paling suka Eclipse sebab Eclipse adil dan saksama untuk watak Jacob the Werewolf dan Edward si Vampire sampai at the end aku dah tak tau mana satu nak pilih; Jacob ataupun Edward. Nampak sangat aku ni suka terpengaruh deengan cerita dan tak tetap pendirian. mana taknya, untuk Twilight aku suka Edward, then New Moon Jacob menjadi pilihan dan bila Eclipse tak tau pulak yang mana idaman kalbu. Haih~ Takkan kena buat sembahyang istikharah kot. Hehe. Tapi overall, Eclipse tak mengecewakan langsung. Serius!


The Cullens


Masa ni Jacob hensem bangat! :P



Jangan kata Bella, aku pun tak tau nak pilih mana satu.


Jadi, silalah menonton Eclipse sekarang dan nantikan Twilight Saga yang terakhir yakni Breaking Dawn. Yay!


by,
Aimi A.Z yang tak berjaya mendapatkan tiket premier menonton Eclipse tapi itu tak mematahkan semangat untuk menonton Eclipse secara berbayar. Haha~

1 comment:

Kie-yu said...

belum tgk
jom ke panggung
heee :)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin