Saturday, July 31, 2010

Why Vampires Suck?

I really don't know why because I'm so into vampires! Oh, Edward Cullen~

...but perhaps I could list down something about vampires especially Edward Cullen that I don't like the most.

  1. Vampires suck kerana mereka sangat putih. or boleh tak kalau cakap yang mereka sangat pucat? Better lagi Jacob Black yang hitam manes. I loikee...
  2. Vampires suck kerana mereka senang sangat mati. Besides the fact yang mereka boleh hidup selama-lamanya, tapi hanya dengan satu pukulan, mereka boleh pecah macam air batu yang terhempas di tanah. What a shame...
  3. Vampires suck kerana mereka tidak boleh tidur. Apa nikmatnya menjadi orang yang tak boleh tidur kerana tidur itu adalah nikmat. Jom tidur! :P
  4. Vampires suck kerana menghalang percintaan antara werewolf dengan manusia. Sedangkan werewolf lagi best dari vampires sebab werewolf seperti Jacob Black adalah sangat hot.
  5. Vampires suck kerana hanya dengan sekali suck anda akan transform menjadi vampires. Tak mencabar langsung. Bella Swan je yang susah sangat nak jadi vampires. Haih~


Jadi, marilah sama-sama kita menonton Vampires Suck. Movie ni macam didedikasikan kepada pembenci-pembenci vampires especially Twilight Saga sebab watak dia pun nak lebih kurang sama. Cuma dengan lebih exaggeration dan lebih annoying. Ha, dan tiada serigala. Pengganti serigala adalah Chihuahua. What the...? dan ia adalah cerita lawak (I do think so!) Can't wait....

Itu saja. Sekian!


by,
Aimi A.Z yang cuba mendapatkan tiket free untuk filem Vampires Suck...

2 comments:

Cylia Chel said...

yup betol...jacob lagi hensem dr edward...edward nmpk tua..

Aimi A.Z said...

Kan? ada jugak org agree. hehe~

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin