Tuesday, August 24, 2010

Biskut Raya 2010


Jadi, anda semua sedang mencari-cari resipi-resipi biskut raya untuk tahun 2010? Sila ke blog resipi saya yakni; Aimi's Delicious Recipes untuk resipi-resipi kuih raya. Tapi masih belum ada banyak lagi. Tapi, oleh kerana permintaan yang tinggi perasan! saya akan cuba memenuhi permintaan anda semua. Jadi, sila nantikan updates dari saya ye?

Nota kaki: aku pun tertanya-tanya "Apa itu adrenaline rush" dan apa kena mengena dengan blog aku ni. dan "menu untuk slow oxidizer"? Apa tu? Haha~

Nota tangan: Setiap hari sejak aku post lirik Wonderpets versi Bahasa Melayu, tak henti-henti orang datang ke blog ni untuk dapatkan lirik tu. Weh, korang tak tau-tau lagi ke lirik wonderpet tu? Ish3x, lambat betul korang ni.


by,
Aimi A.Z yang nak update new recipes sekarang jugak. Eh, tamau la new, nak letak resipi tahun lepas la, malas nak cari gambar. ngehngeh~

7 comments:

noor afzan said...

biskut raya tahun ini?
apa yang resipi baru..
haha~

sampai sesat ke blog aimi ye..

Aimi A.Z said...

itulah. sebab dulu ade post sikit kat blog ni. baru je pon ade blog resipi tu. :P

✿chenuraimi✿ said...

really?cpt2 post resipi baru ! nak cube ;) btw ,name kite same hee ;)

Aimi A.Z said...

hai aimi (haha, plik pulak hi diri sendiri). btw, baru post strawberry cheesecake. silalah cuba. :P nanti hantar review ye kalau rajin. heh. :P

syura said...

ko pon dh minat faizal tahir ek? adrenalin rush!!haha...dh dpt jwpn ke?

Cik Norfa said...

nak raya mcm2 resepi org duk cari. sama ler link ke blog kite pun. resepi duk atas skali. hihihi...

Aimi A.Z said...

lagu faizal tahir tu adrenalin je kan? Haha. aku malas amik tau. suke hati le. :P

Itulah kan norfa, semua dok sibuk cari resipi. baguslah. traffic pun lebat. haha~

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin