Friday, August 06, 2010

Churp Churp

Mesti korang tertanya-tanya apakah Churp Churp. Macam bunyi-bunyian yang dibuat oleh burung pun ada, kan? Mari aku terangkan apakah itu Churp Churp.

Churp Churp berkonsepkan advertising ala-ala Nuffnang, tetapi perbezaannya, Nuffnang berfokus kepada blog manakala Churp Churp mengfokuskan kepada Twitter. Siapa sangka Twitter pun boleh menjana pendapatan. Wah, sungguh aku tak sangka.


Maka, marilah kita sama-sama mendaftar dengan Churp Churp supaya kita boleh mendapat pendapatan tambahan dengan perkara yang kita suka yakni berTwitter. Jangan lupa add aku sebagai friend dan jadikan aku referral di Churp Churp dengan klik di sini


by,
Aimi A.Z yang baru tau Twitter pun boleh buat duit...

2 comments:

Kie-yu said...

hehe :D
same la kite
baru tau gak

tp dah join bln lepas
da buat 4 tweet stakat ni
earning pun dah masyuk
alhamdulilah ~

Aimi A.Z said...

ye ke? best gak tu. hehe. memang masyuk ke? tambah lagi duit poket kan? hehe~

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin