Friday, September 24, 2010

Mungkin ke iPhone 4 Menjadi Milik Saya?

Pergh! Akhirnya dah ada jalan di mana saya boleh mendapatkan iPhone 4 secara percuma sebab Digi nak kasi. Giler baik lah DiGi ni. Semoga murah rezeki. Haha~ Jadi makanya harus berusaha menjadi kreatif dalam masa yang singkat tanpa aku melupakan Encik Thesis. Oh, Encik Thesis~



Nantikan entri “DiGi iPhone 4 Me” daripada saya. Kepada yang lain, Good Luck~


by,
Aimi A.Z yang sudah mula mau mencari-cari idea kreatif...

11 comments:

wannurfazrini said...

nice entry to win . goodluck :)

Aimi A.Z said...

eh, ini baru pre-entri. entri kemenangan belum lagi. Haha~

SonnyKazu said...

pls check out my iPhone 4 post ya..! good luck to you! xD

http://wklow.blogspot.com/2010/09/digi-iphone-4-me.html

hazman aka species1980 said...

whoaaa..... best la DIGI nak kasik iphone FREE....

kisahsensasi said...

Mari kita sumer berusaha .... GOOD LUCK...

saya_arief said...

all the best.

Aimi A.Z said...

ye semua... chaiyo3x. hasilkan entri yang best supaya digi tatau nak kasi sape then dia kasi semua. haha... :P

Anonymous said...

oooowhhh.. nih ke sebab gune digi skang nih? bagus bagus!

-fas

Aimi A.Z said...

eh cik fas. salah la. bukan sebab tu. sebab hp kene bar. hahahahahahha~

anisizatyA.J said...

all the best :)

Aimi A.Z said...

thanks!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin