Sunday, October 17, 2010

Di Hari Ahad

Saya sangat busy membuat Thesis.

Doakan saya dapat menyiapkan Thesis dengan jayanya.

Dan seterusnya dapat grad untuk kali ketiga.

Dan boleh dengan senang hatinya meninggalkan negeri hujan batu ni.

Untuk menadah emas di negeri hujan emas.

Doakan saya ye? :P


by,
Aimi A.Z yang lepas gian sekejap untuk update blog walaupun tengah busy...

4 comments:

nOniE said...

emmm....bestnya...nak g cari hujan emas...

a.k.a. apot said...

aku doakan ko setel segera!

nottingham said...

teruskan perjuangan hingga seluruh keluarga boleh mampu tersenyum puas, Dr Aimi!!!!

Aimi A.Z said...

Best ke Noni oi? kan lebih baik hujan batu. Hahahaha~

Najmah. thanks! aku pun doakan aku setel segera. tak larat dah weh~

Cik Puan Nottingham, yup! Chaiyo3x. tapi, belum Dr. lagi. no baru master. haha. ni pun dah tak larat, apetah lagi nak wat PhD. Waa~

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin