Sunday, November 21, 2010

Alasan Demi Alasan

Ingatkan baru 2, 3 hari saya sudah tak update ini blog, rupanya sudah seminggu. Satu pencapaian tu. Or is it pengorbanan? Sampai tak wish untuk Aidiladha yang dah lepas. Haih~


Nak kata busy menyiapkan Thesis?

Memang sangat busy pun sebab perlu membetulkan Thesis selepas presentation. Tapi, tak banyak progress pun since the last day. Yup, saya masih Aimi yang sama walaupun banyak peluang telah diberi. *sigh*


Nak kata busy sebab menyiapkan kelengkapan untuk pergi ke Sibu?

Memang patutnya dah mula menyiapkan barang dan bershopping, tapi hati tak tenang untuk membuat kerja lain selagi tak menyiapkan Thesis. Jadi, persiapan terbengkalai walaupun saya cuma ada beberapa hari lagi, which is tak sampai sebulan lagi. *gilo*


Nak kata busy menemani seorang kawan membuat persiapan untuk majlis besar?

Awal-awal aku dah cakap, aku dah tak boleh nak teman sebab aku harus menyiapkan Thesis. Tapi, banyak pun dah ready kan, tinggal masa je untuk majlis berlangsung. *excited*


Walaupun aku tau korang dah sangat bosan dengan aku sebab bercerita pasal Thesis yang tak habis-habis je, sepertimana kawan-kawan dan adik beradik aku yang rasa sangat-menyampah-sebab-Thesis-adalah-alasan-yang-aku-guna-untuk-pelbagai-occasion  tapi apa yang aku boleh buat kalau memang Thesis adalah keutamaan aku sekarang. Even walaupun korang rasa aku sebenarnya taklah-buat-Thesis-sangat-tapi-guna-alasan-Thesis-untuk-menolak-invitation tapi percayalah, hati aku merasa tak tenang dan otak aku sangat runsing kalau aku berpoya-poya pada masa sekarang. Jadi, tolonglah faham.


...and even if korang tak faham pun, tolonglah abaikan aku untuk sebulan ni sebab insyaAllah selepas tak sampai sebulan, aku akan guna alasan lain selain Thesis iaitu ---> Sibu.


Jadi, doakan saya berjaya menyiapkan Thesis dan tak perlu nak sebut atau ingat lagi Thesis selepas sebulan ni. *Amin*


by,
Aimi A.Z yang memang ada banyak alasan untuk diberi *ish3x*

4 comments:

PUANSTOBERI said...

lg skali : gud luck utk thesis.. tehehehehhe

Aimi A.Z said...

kak reen.
tq buat kesekian kalinya. penat dah ni. hehe

PUANSTOBERI said...

Re : Ye la..Aimi mana lg kak reen kenai di alam blog neh..
Hoho..yer yer..kita berjumpa di 'Rapunzel' yer. Jgn tetiba takde hidung.. org takde idung tu la nati kak reen akak tegur dulu sbb tau 'ha..ni mesti Aimi kan, tkde idung ni?'
Tehehehheh

Aimi A.Z said...

Hehehe~ Yelah. nanti saye taruk gam kat hidung supaye idung tak tertanggal. Muehehehehe~

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin