Monday, November 29, 2010

Saya Cuma Nak Salah Satu Je, Boleh kan?

Kamera oh kamera. Setelah kamera yang dah berjasa bertahun-tahun kepada keluarga AZ sakit tenat dan mungkin menamatkan riwayat, maka sangat susah untuk mengabadikan gambar kenang-kenangan. Tambah-tambah bagi blogger macam saya ni. Apalah ertinya blogger tanpa kamera? Haih~ Jadi, kamera pilihan saya adalah G12. Ala, bukan saya nak DSLR pun, nak G12 ni je. Bolehlah, kan?



bb torch htc-touch-hd
Kalau permintaan kamera sangat tinggi, saya mau handphone yang mempunyai kamera berkualiti tinggi. Handphone pilihan adalah Blackberry Torch ataupun HTC Windows Phone. Taklah melampau sangat kan, biasa je tu. iPhone 4 macam best tapi macam mahal sangat then tiba-tiba keluar iPhone 5 pulak, nanti saya sangat kecewa. Jadi, saya tak nak iPhone 4. Android macam best tapi entahlah, kita cuba Windows Phone lah, kan?


Tapi, siapalah mau bagi. Kena beli sendiri lah jawabnya. Mana mau cari duit? Huhu~


by,
Aimi A.Z yang nak jugak salah satu sebelum pergi Sibu, kalau tak macam mana nak blog rentetan peristiwa ke Sibu nanti? Huhu~

7 comments:

syura said...

ko agkt je BB torch tu..kt digi murah sket..ade bdk opis aku yg digelar raja gadjet, 1st die pakai BB bold, then tkr htc tu then tkr BB torch..die kate BB torch lg ok dr sume tu..wahh..kaye r cik aimi ni..

Aimi A.Z said...

puan syura.
manelah kaye, ni keperluan namenye. :P hm, tulah, tgh dipikir2kan ni. :P

FARHANA JAMIL said...

sy pon nak satu G12 tuh....

tikaka said...

G11 dah trun harga x silap.. beli la G11 ;p

Aimi A.Z said...

Farhana.
Nak amik le. :P

Tika,
alah, G12 lah. baru best. :P

i3na said...

salam blogwalking ke sini dari Nuffnang.. hehe are we having the same birth date.. on 21 dec is it.. hehe..

Aimi A.Z said...

salam eina,
oh, ye ke? tahun mesti lain kan? hehe. jom celbrate! :P

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin