Tuesday, January 25, 2011

It's A Party!

First of all, I know I failed the test! Ujian untuk menentukan samada saya ni blogger sejati, and turns out I'm not. Gembira jugak untuk tau hal tu Ceh, padahal...? Jadi, kita teruskan dengan hal-hal seharian sebaggai seorang Aimi A.Z.

Currently, I'm organizing a party. Bukanlah currently sangat but baru je terbincang topik ni masa dinner tadi and partynya adalah pada lusa hari. So, segala persiapan adalah pada esok hari. Tapi, since ini adalah cuma farewell party segala kecil-kecilan maka task ini mungkin diulangi: MUNGKIN sangat senang sekali. and I'm glad to organize such an event. Even tho' it is a VERY small event. So, wish me luck! Kecoh kan, ni pun nak kena wish luck. Hehe~

Actually, farewell party ni adalah untuk seorang colleague yang akan blah dari company ni unntuk mencari pengalaman baru. Walaupun sangat sekejap kenal dengan dia, tapi tetap  terasa bila ada yang nak blah. Pulak tu orang kuat di Sini pulak tu. Tapi, that's life. Setiap yang bertemu, pasti akan berpisah. So, everybody has to deal with it whether they like it or not.



Nanti saya akan cerita keberjayaan party tu beserta dengan gambar, kalau ada yang menarik ye? Till then. 


by,
Aimi A.Z yang banyak hutang cerita di blog. Sabar ye kengkawan, saya agak busy dan malas sekarang ni. :P

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin