Sunday, January 09, 2011

Masanya Hampir Tiba...

...untuk ke Sipadan!

Gambar dicurik dari FB KakLala


Hampir setahun menunggu tibanya masa ni. Lastnya sampai jugak masa yang ditunggu-tunggu ni. Ni semua gara-gara tiket murah AirAsia. Pantang ada tiket murah, mula membuat plan untuk cuti-cuti Malaysia mahupun obersea. Sehingga sekarang saya dah ada 2 pending vacation (termasuk Sipadan) dan 2 return tiket ke KUL daripada SBW. Ish3x.... Jadi kalau korang nak ajak aku vacation or nak ajak aku pergi kenduri kahwin korang, sila bitau awal-awal supaya aku dapat beli tiket yang murah. Kalau tiket mahal I mintak maaplah banyak-banyak. *wink*


Tengok, dari bulan March tiket ke Sipadan dah dibeli


Jadi, aktiviti untuk minggu ni adalah bershopping untuk vacation. Alamak! *cek dalam purse berapa keping duit tinggal* Ada orang mahu sponsor? Hehe~


by,
Aimi A.Z yang baru nak tulis To-Buy-List...

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin