Sunday, January 02, 2011

Sembilan Pintu Rezeki Adalah Daripada Perniagaan

Jadi, tunggu apa lagi? Tambahkanlah rezeki anda dengan berniaga. Macam kawan-kawanku ini yang dah mula menjalankan bisnes secara online. Fuyoo... Dengarnya stok habis sebelum sempat dijual secara online. Ok sangat lah tu, rezeki bakal pengantin agaknya. Hehe~


Merak Collections


DISCLAIMER | Ini adalah entri tak berbayar. Belanja aku nasi minyak cukuplah ye? Hehe~


Jom kita tengok apa yang mereka jual yang laku sangat macam pisang goreng panas tu. Untuk permulaan ni (I guess!) mereka menjual Baju Wanita dan Baju Kanak-kanak. Mungkin suatu hari diorang akan mengembangkan bisnes dengan menjual baju lelaki pulak. Jadi kepada lelaki-lelaki, jangan risau, suatu hari akan tiba. Haha! So, ini adalah contoh baju-baju yang dijual di blog mereka;


Baju Wanita. Semua adalah RM50. Size aku, macam takde je. *wink*

Alorlorlor~ Baju kekanak.  Sangat comel. Murah pulak tu. Harga Rm15 - RM18 je.


Eh, lupa pulak nak memperkenalkan siapa "diorang" yakni tuan empunya kedai. Walaupun korang rasa tak berapa penting untuk tahu tuan empunya kedai, tapi aku tak kira! Aku nak kenalkan jugak. Jadi setelah mencari gambar di dalam hard disk aku, ini adalah gambar yang terpilih. Perkenalkan;


Mereka yang bergelar tuan kedai dan juga merupakan bakal pengantin. Oops!


Jadi, kepada anda semua, silalah melawat Merak Collections, nescaya anda tak akan menyesal. Eh, mungkin anda akan menyesal sebab banyak stok yang telah kehabisan sebelum sempat anda mengorder. Jadi, cepat-cepat sebelum menyesal.

Kepada tuan-tuan kedai, sila tambah stok anda sebelum mendapat complaint daripada customer. Btw, customer kan always right, especially customer bernama Aimi. Haha~ Anyway, good luck. Semoga bisnes bertambah maju dan terus berkembang dan bolehlah open table. *wink*


by,
Aimi A.Z yang nak promote blog lain pulak lah, macam best pulak, haha~

2 comments:

Merak Collections said...

amboi siap tunjuk muka tu.. bahaya tu!!!

Aimi A.Z said...

sengaje. biar kengkawan tau. lagipun, ko kan suka nak femes. hehehe~

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin