Sunday, February 20, 2011

2 Cara Membaca Aimi's Colourful Life dari Handphone Anda

Ramai yang complaint blog ni sangatlah berat sehingga tak boleh dibaca melalui handphone. Jadi, saya pun mengambil initiative untuk membolehkan anda membaca blog ini dari handphone anda. Nak buat yang Mobile Version canggih manggih saya masih belum tahu, jadi saya gunakan template yang sedia ada untuk mengubah blog saya menjadi mobile friendly version. Bolehlah dari tak ada, kan? :P


Cara Pertama | Mobify.me
  1. Melalui handphone anda, taip http://aimi-az.mobify.me
  2. Dalam sekelip mata, anda dah dapat baca Aimi's Colourful Life dari sana.
  3. Kekurangan: Anda hanya dapat membaca, tapi tidak dapat mengcomment sebab saya tak dapat edit features untuk comment form


Screenshot Aimi's Colourful Life melalui Mobify.me


Cara Kedua | Ovi Store by Nokia
  1. Melalui handphone Nokia korang, pergi kat Ovi Store
  2. Search for "Aimi AZ" atau "Aimi's Colourful Life"
  3. Download the application
  4. Lepas tu, setiap kali anda nak baca updates terbaru, anda pergi je kat application yang anda dah download tu.
  5. Kekurangan: Hanya untuk pengguna Nokia sahaja.


Screenshot Aimi's Colourful Life melalui Ovi Store by Nokia


So, silalah membaca Aimi's Colourful Life tak kira di mana anda berada. *wink* 


by,
Aimi A.Z yang tak tau la siapa yang nak buka Aimi's Colourful Life dari handphone mereka kecuali diri sendiri. Haha~

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin