Sunday, February 13, 2011

Saya Bukan Cuba Memberi Alasan

...tapi, dah memang kebelakangan ni saya tersangatlah busy. Busy sampailah tak sempat mengupdate blog. Padahal, terlalulah banyak cerita untuk diceritakan. Cerita tentang kerja kahwin di Terengganu, cerita tentang komen seorang kawan tentang blog ini, dan macam-macam lagilah. Cerita tentang Trip to SMK pun tak sempat disambung lagi. Haih~ Jadi, tunggu jelah selama mana yang boleh. Kalau tak boleh tu, tak payah lah tunggu ye?

So, sementara menunggu entri baru yang entah bila akan kunjung tiba, tataplah gambar saya yang sememangnya sedang busy bekerja. Betul, tak tipu!




Jadi, sekarang korang dah percaya bahawa aku memang busy kan? Hehe~


by,
Aimi A.Z yang sekarang ni lagi rajin update Twitter daripada blog. Jadi "add"lah @aimiAZ di Twitter sekarang!

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin