Monday, June 13, 2011

Di Tepi Blackberry Ada Bunga

Kalau dalam hati ada taman, tepi Blackberry pulak ada bunga. Hahaha~ Apa kaitan aku pun tak tau. Tapi kesimpulannya, ini adalah project terbaru Aimi A.Z. More details regarding this project akan diberitahu kelak sebab sekarang ni saya harus turun ke site. *malas*




Nota kaki: Ada sesiapa mahu menggantikan saya turun ke site. Saya sangat malaaaaaas~


by,
Aimi A.Z yang nak cakap, ini projek bukan projek bisnes woo...

2 comments:

ily♥ said...

woot..woot...sangat tomey itu munge...

FARHANA JAMIL said...

wow...aimi dah terjebak....hihi..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin