Monday, June 20, 2011

It's Time To Bowl!

Memandangkan ada tournament bowling hari Rabu ni, maka latihan untuk menguatkan otot-otot jari dan tangan adalah diperlukan supaya di hari pertandingan prestasi permainan agak baik. Jadi, ini adalah kali ke-3 latihan sebelum pertandingan sebenar. Jom tengok gaya-gaya pemain professional nih membowling. *wink*

Ada gaya pemain professional tak? Hehe~


Latihan kali ke-3 ni disertai oleh 4 pemain. Yakni, rakan-rakan serumah saya. Yang merupakan pemain-pemain handalan untuk tornament itu nanti. Malas citer banyak, silalah melihat dan mengutuk dan mengcomment gambar-gambar di bawah. Bak kata kawan saya, "Biar bola masuk longkang mahupun bola terbaling ke belakang, yang penting, gaya dalam gambar mesti ada!"

Pemain harapan bangsa dan negara.


Introducing, my housemates cum my colleague, 

dari kanan: Cik Arzila, Cik Shikin, & Cik Karti.


Biar apa pun terjadi, yang penting mesti happy. Walaupun bola bowling terlepas dalam genggaman, yang penting kitaaaaa enjoooooooooy!

Best pictures of the day!


by,
Aimi A.Z yang beria berlatih, tapi akhirnya tak dapat nak join tournament disebabkan sesuatu masalah yang lebih penting...

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin