Friday, July 15, 2011

Jom Berweekend di Kuching



Kepada Puan Kura-Kura, janganlah jealous sangat. Trip ni dah lama dirancang, kebetulan berlaku dalam bulan ni. Btw, this is a very short trip, tak ada benda menarik yang dibuat selain dari menikmati pemandangan di Kuching. *wink* So, tak ada apa nak dijealouskan. Nak shopping pun takde duit ni. Waaa~

Jadi, selamat berweekend!


by,
Aimi A.Z yang sudah ketandusan duit tapi masih mahu berjalan-jalan ke sana sini...

4 comments:

Anonymous said...

hahahahah saya memang sentiasa pendengki dengan orang yang suka berjalan2..

aimi, u tau tak resepi biskut cornflake yang rangup?

-KuraKura-

Aimi A.Z said...

tau. cornflakes madu lah kan? tapi, kene tunggu i balik putrajaya this week baru i kasi. :P

Anonymous said...

bukan2.. bukan yang ada madu n buah ceri pastu kilat2 tu..

ni macam corflakes yang dah dihancurkan and campur ngan tepung..

i tak percaya sangat resepi kat tenet.. resepi u, i percaya cuz u terer buat cookies;)

-KuraKura-

Aimi A.Z said...

Ada, ada. Mak i nye. nanti i balik this week i amik eh?

Terer ke~ hahahahahahaha~

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin