Friday, September 16, 2011

Kempen Mari Membaca Buku

Hari ni saya nak buat Kempen Mari Membaca Buku. Memang sekarang ni banyaaaaak sangat bahan bacaan selain dari buku, tapi macam mana pun membaca buku tetap menarik dan tertarik. Asyik baca ebook pun tak best jugak, kan? *wink*


Jadi, ini adalah hasil membeli belah hari ni;




English Novels, cookbooks, TV Series / Films Novels and Motivational Books. Itu yang saya baca. So, you definitely can judge me based on buku yang saya baca. =) Actually, nak cari malay novels and Islamic books, tapi buku-buku macam tu tak ada kat warehouse sales. Kena cari kat kedai buku with normal price, I guess.


Jadi, masih belum terlambat untuk pergi ke MPH Warehouse Sale untuk beli buku-buku dengan harga yang sangaaaaaaat murah. Confirm tak menyesal punyalah!





by,
Aimi A.Z yang sekarang memang ada banyaaaaaak masa untuk baca buku...

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin