Monday, September 26, 2011

Kepada Puan Kawan

Wahai Puan Kawan,


Walaupun aku sangat tak suka nak wish Happy Birthday, dan aku pun dah menyatakan secara terang-terangan ketidakpentingan untuk mewish Happy Birthday, tapi aku kuatkan jugak hati dan jari-jemari untuk mewish ko Happy Birthday.


Kenapa?


Sebab, aku nak ko sentiasa ingat bahawa ko ada seorang kawan bernama Aimi. Yang sentiasa ada dan menghantui ko kat mana je ko berada daripada belajar dulu, sampailah ko bertunang, sampai ko berkahwin; tak kiralah resepsi di sebelah perempuan mahupun di sebelah lelaki.





Aku jugak nak ko sentiasa ingat yang ko memang tak boleh lari dari aku walaupun ko dah beranak pinak sebab aku sentiasa ada kat sini untuk ko, whether you like it or not. =)




Jadi, terima jelah ketentuan Allah bahawa aku ni memang ditakdirkan jadi kawan ko sampai bila-bila. Jadi, carilah aku bila-bila masa ko nak; tak kira saat ko senang mahupun susah sebab walaupun ko tak cari aku, aku akan tetap cari ko. *wink*


Itu jelah nak cakap.


Semoga ko dapat apa yang ko nak.



Yang Benar,
Aimi A.Z

2 comments:

syura said...

huhu..sgt terharu bile membace entry ni tmabahn lg dlm situasi mcm ni..mmg korg sahabat2 aku yg aku xkan lupe smpai bile2. dan cik aimi,thanks for listening and kate2 smgt. thanks jgk kpd incik jejari yg sudi me wish birthday utk thn ni..i like..

Aimi A.Z said...

=)

saya kan dah cakap, saya ni kawan yg baik sebenarnye!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin