Thursday, December 08, 2011

My used-to-be Little Sister Has Grown Up

Dah lama tak bercerita mengenai adik kecilku yang seorang ni. Yang last pun mungkin masa 2009 dulu, tu pun dah dua tahun berlalu.


Anyway, adik kecilku ini rupanya sudah besar dan sudah matang. Boleh menasihati kakaknya ketika kakaknya sedang bersedih akibat daripada "kehilangan" handphone yang baru digunapakai selama 2 bulan. Baiklah adik oi, kakak ko ni akan try to learn to let go selepas berusaha. *sigh* 





...dan kematangan adik kecilku  ini terserlah lagi dengan blog entrinya yang berbunyi;




Wahhhhh, adik kecilku  sudah besar. Ohh, I'm so proud with my little sister. Bagi yang tak kenal, nama adik saya tu Najwa, nilah rupanya adik saya yang dah matang tu;





Errrrrrk! 


Eh, on second thought, saya rasa dia belum matang lagi lah. Mungkin saya tersilap kot. =)



by,
Aimi A.Z yang sure kena marah sebab curi gambar and entri and comment from her pages. Sorilah Wawa...

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin