Wednesday, December 14, 2011

Rahsia BESAR Saya Dah Terbongkar

Orang-orang yang rapat, especially family and kawan-kawan di sekeliling mesti sangat tau yang saya sangat merahsiakan BERAT saya. Yup, BERAT saya adalah rahsia terBESAR saya.



Ok, korang mesti tau tempat timbang beg dekat check-in counter di airport kan? Yang ada terpapar berat beg yang korang check-in tu. Nama benda tu Baggage Handling System (BHS). Memandangkan site saya adalah di airport, makanya mestilah saya berpeluang untuk melihat sistem BHS tu. Alkisahnya, masa tgh melihat-lihat BHS tu, diorang (my colleague dan seorang contractor) yang hampeh telah trick saya untuk naik ke atas BHS tu.


Apa lagi?


Bocorlah rahsia yang selama ni saya pertahankan.


*sigh*


Jahatlah diorang ni. Dah orang taknak bitau tu, tak payahlah sibuk nak tau. Cis!



by,
Aimi A.Z yang malas nak layan semorang yang sibuk nak tau BERAT orang. Biarlah berapa berat pun kan? Hehe~

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin