Wednesday, January 18, 2012

Berperasaan Bosan (Again!)

Kenapa ada perkataan again tu? Sebab  dulu ada satu entri yang bertajuk sama & berperasaan sama. Itu adalah entri tahun 2009. So, I guess maybe saya memang akan berperasaan bosan once in a while.


Macam mana perasaan bosan tu?


Perasaan bosan tu adalah perasaan di mana apa yang dilakukan pun terasa bosan dan malas.


Bila buat kerja pun BOSAN.


Bila tengok Facebook pun BOSAN.


Bila pergi site pun BOSAN.


Bila bersembang dan berpoya-poya pun BOSAN.


So, apa yang nak buat kalau semuanya BOSAN?


Tolonglah Encik Bosan, lari jauh-jauh dari diri saya. Saya dah bosan berperasaan bosan.


Mungkin dah tiba masanya untuk bertukar environment. Or, mungkin dah tiba masanya untuk berjumpa dengan orang yang di luar kebiasaan. 



by,
Aimi A.Z yang rasa bosan yang amat-amat sangat, talak tipu punya woo~

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin