Monday, November 17, 2014

About Dinner and Bodycon Dress

The company’s annual dinner is around the corner and I’m currently excited to shop new dress to wear to the dinner. Shopppppping! The theme is red and black and because I’m just a simple (not to forget adorable) young girl-lah sangat, so I just want to find a nice red dress to wear to the dinner. Pretty bored, huh?

Anyway, semasa proses pencarian dress, barulah tau rupanya banyak sangat type of dress yang wujud di muka bumi ni. Ish. Nampak sangat tak berapa keperempuanan sebab lack of this knowledge. Pfft! There’s evening dress, peplum dress, mini dress, maxi dress, cut out dress and the bizarre one is the bodycon dress. I said it bizarre because I never heard of this before. *facepalm*

I’m curious to know what the heck is this bodycon dress so I did a little research and whoa! The findings were amazing. It is not just a dress but it a dress with many styles. You can wear the same dress with different styles without people even noticing that you are wearing the same dress every day. Like, seriously? For example, boleh pakai dengan outerwear, such as jacket or cardigan untuk nampak macam ala-ala dekat oversea. Or boleh pakai dengan crop top or baby T untuk pergi dating (Oops!) and untuk nampak macam pakai skirt. And boleh jugak pakai seluar / leggings pastu pakai jacket supaya nampak lebih sopan. Sesuai sangat untuk travel sebab pakai satu baju je sepanjang vacation. Boleh takk?





So lepas ni kalau ada orang cakap pasal bodycon dress, korang taklah tertanya-tanya apa tu bodycon dress kan? Sebab aku dengan baik hatinya dah berkongsi ilmu tentang apa yang aku tau. Malahan korang boleh siap suggest diorang beli bodycon dress kat website Zalora lagi sebab aku tengok banyak design lawa-lawa dengan harga affordable giler!

Enough about the bodycon dress, now jom kembali dengan misi mencari dress untuk annual dinner saya. Mari! Kalau ada ilmu baru lagi saya share okay? *wink*


by
Aimi Zubir

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin