Monday, August 21, 2006

akhirnye....kawin gak ct...... ;p

(gambar nih aku 'curik' dr email yang hotlink send kat aku ;p )
sj je nak tulih pasal ct nurhaliza memandangkan die dah selamat jadik isteri kepade dato' K.... komen aku? hm, aku no komen.... bagik aku, dah jodoh die terime je la... sape kiter nak mempersoalkan jodoh orang ye tak..? kiter nye pon tak tentu lagik dah dok nak ngate orang... wat pe kan...? so, semuge ct berbahagie dngan jalan yang die pilh sindrik... insyaALLAH........


by,
Aimi A.Z yang ponteng kelas ari nih bukan sebab nak tgk ct kawen tapi sebab kemalasan yang melanda

Sunday, August 20, 2006

PGL the musical.....

smalam, bersamaan dengan 19 Ogos 2006, tetibe je aku dpt sms meng'offer' aku tiket PGL secara percume.... aku ulang skalik lagik, PERCUMA... ahakz!! tiket 70ringgit lagik.. hehe, xdelah, actually patutnye KT, noni, n 2org kawan KT..... tapi, last minute, sorang kawan KT tak jadik pergi n carik org nak ganti..... memang teringin nak g tengok pastuh tambah2 lagik biler cakap free lagik la excited..... tapi malu la gak tapi tak kesahla, janji dah g pon.... hehe.... erm, buhsan je kene pakai formal.... baru sedar aku dah semakin 'membesar' sebab banyak baju yang dah tak muat... ahakz! suke ati aku je kan...? overall PGL 2 nih best la gak... cumenye ader part buhsan sket time kat melaka after hang tuah ngan PGL tak ditakdirkan untuk bersame dah... almaklumlah, biler tgh sedih lagu pn cam sedy2 je, tuh yang agak buhsan.... actually cam nak citer sipnosis die tapi cam malas je.. ala, same jela cam history tuh... bace history tau la sipnosis citer nih.... so, selamat membace.... adios....!!


by,
Aimi A.Z yang malas nak citer sipnosis PGL the musical
Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin