Monday, October 30, 2006

A BIG Happy Family ;p


atas dr kiri: aizat, fauzi, amir, juwaini, faisal, nie, abang di, & ihsan.
tgh dr kiri: nini, farhana, wani, nana, aishah, mizah, safiah, aina, kak lala, amy ;p & dayana.
duduk dr kiri: Uncle zainal, uncle zul, abah, uncle joe, ayah, opah & adli, mama asiah, mama ikin, umi, mummy, & ibu.
duduk kat bawah dr kiri: aiman, faris, adilla, firdaus, & wawa.


by,
Aimi A.Z yang terpikir "how i wish atok was around"

raya 2006

raya taun nih cam best la gak, tapi malas nak citer banyak2... tgk gambo je cukup la... ;p

nih gambo d pagi raye ngan couz

b'salam2an ngan opah d pagi raye

maser malam raye ke2 kat oldtime kopitiam

sisterhood moments

yang tambah bestnye raye taun nih sebab dapat duit raye lebey dr taun2 lepas... takpe la kan, lgpn nih kan taun2 akhir aku nak mengutip duit raye... pasnih kene kasik duit raye plak.. ahakz!!actually, ader tangkap gambo ramai2 'a big happy family' tapi malangnye tak dapat lagik gambo tuh... nnt if dah dapat aku attach, k? cam luper plak lepas raye nih ader final exam... hak hak.. tu lah sakan sangat raye... ;p



by,
Aimi A.Z yang teraser best di hari raye taun nih sampai terlupe pasal final exam

Saturday, October 14, 2006

raye oh raye......

lamer dah tak update.. rupe2nye dah masuk 10 hari terakhir puaser and rupe2 nye jugak dah nak raye... and rupe2 nye aku bakal menghabiskan sem nih dan akan muncullah status 'final-year-student' pasnih... ahakz!! cam tak sangke je aku dah nak melangkah ke alam 'final-year' yang tersangatlah bznye sebelum aku melangkah ke alam pekerjaan yang teraser cam best je sekarang nih...ahakz! panjang tak ayat aku...? ;p sekarang pn agak bz ngan test and presentation and lab report and assignment and tak lamer lagik ngan final exam yang bakal menejlma begitu jua dengan raye....ei, syoknye nak raye..... tak sabar dah... tapi tak baik lah kan, patutnye bersedih sebab bakal tinggalkan bulan ramadhan yang penuh kerahmatan nih.....

anyway, sempena raye yang bakap menjelma nih, aku menyusun 10 jari tangan, if tak cukup leh gak susun 10 jari kaki nak wish semorang selamat hari raye aidilfitri... sememangnye aku nih manusia yang biaser yang selalu menyusahkan n membuat dosa dengan manusia2 lain... oleh itu, aku nak memohon maap untuk segala salah dan silap aku selama nih.... and sempene hari raye nih gak aku maapkan segale salah silap korang kat aku tak kire sekecik kuman or sebesar bumi... ahakz!! poyo la gak kan... hehe.... raye jemputlah datang umah..... ;P


by,
Aimi A.Z yang sangat bz tapi tetap raser seronok nak raye...
Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin