Tuesday, March 20, 2007

after 79 days....


setelah 79 hari berlalu di tahun 2007 nih baru ari nih aku melapang2kan diri yang sememangnye bz nih untuk menulih ape yang patut.... maybe gelaran 'final-year-student' tuh yang buat aku jadik terlampau bz..... :P so, camner nak memulakan cerite yang bertimbun nih setelah lamer disimpan...? mule je dr ape yang aku teringat... k?



Cerita#1 PCFC & Futsal
Parit Cindai F. C. macholah!


PCFC ngan futsal cam satu gabungan yang tak brape nak seswai je tapi nak wat camner itulah kenyataan yang terpakse diterime oleh semorang...satu mende yang memang pasti cam tatau nak caye ke tak, PCFC juara futsal wanita... hahaha... sebenarnye cam malu je nak ngaku diri sindrik juare futsal sebab main cam hape je tapi bulehla nak kate team yang paling tere di kalangan team2 yang 'tere' gak... hahahaha... bukan aku nak kutuk group lain tak tere masalahnye aku raser semorang termasuk kitorang2 skalik semuenye tak tere langsung.... ahakz!!



Cerita#2 Jalan2 Naik Bas g Penang

Sempat lagi kitorang possing kat depan gate USM



Saje je takde keje ikut seketariat g jalan2 g USM.... sebenarnye bukan la jalan2 sangat pn, tapi sebenarnye g USM g karnival kerjaya... tapi, memandangkan Aimi A.Z nih sangat pandai, pergi carnival kerjaya bukan reti nak bawak resume... ahakz! maybe tak raser sangat cam nak keje sangat dah nih tuh takde keesedaran dan keinsafan diri tuh... pergi Penang pn 2 hari 1 mlm je, and tak sempat pn nak membeli belah disebabkan pakcik bas yang cakap die malas nak g Pulau sebab jammed and pape tah.... takpe lah, walaupon begitu azham berusaha memujuk pakcik bas untuk singgah kat JJ ipoh kunonnye dapat mengubat hati kitorang yang lara...hahahaha.... takpe lah kan, JJ ipoh pn jadik la...... :)

Cerita#3 Sky bridge KLCC
Yang mana satu idaman hati...? :P




hahaha... sib baik sorang kaum adam yang wujud dalam gambar tuh ialah encik shanie.... takla nampak pelik sangat...hehe.... so, dah pilih ke yang maner satu pilihan hati...? hehe.... erm, saje je kot PERKA wat cam outing g sky bridge.. actually cam syed cakap nak g smart tunnel tapi nape tah... mungkin die suruh kitorang g sky bridge dulu kot... hehe.... lepas g naik sky bridge tuh g tgk wayang citer ghost rider ramai2.... hehe... best gak citer tuh.....





Cerita#4 Motianlun=Eye on Malaysia

Gambar yang bukan diambil dr camera aku... :P

Pada suatu hari yang hening, tercapai gak hasrat aku nak g naik Eye on Malaysia.... haha.... actually dah raser malas nak g dah sbb malas nak berasak2 g beratur g naik mende tuh tapi memandangkan free aku g gak la ngan family tersayang... hahahaha.... best gak la tgk pemandangan KL di waktu malam tapi adalah dinasihatkan oleh aku if korang bukan jenis orang yang sabar beratur, takyah la g...... aku nih yang takyah beratur sebab dah pre-book nih pn cam tak larat2 je nak diri sementara tunggu turn apatah lagik org yang memang beratur panjang giler... tapi ini adalah nasihat semate2.... terpulang kepade individu sendiri... aiceh, agak poyo ayat aku kan... :P



Cerita#5 Spaghetti Bridge

xde nampak rupe bridge pn spaghetti ni......

ape kaitannye spaghetti ngan bridge? tahukah anda spaghetti buleh bertukar menjadi model bridge...? haha.... biaser la kitorang kan suke je nak masuk menyibuk2 program orang lain... nih dah meki nye program saje menyibuk tapi tahlah.....buruk giler bridge yang aku, non, syu n dbot wat... tap actually kitorang agak berbangge sebab kitorang dapat gak siapkan bridge dalam satu malam je... takpe, pasnih kitorang masuk pertandingan bridge yang kat UTM plak.. hehe.... ader hati lagik tuh... :P

Tu je lah sket sebanyak citer terkumpul aku... nnt aku kumpul citer lagik eh... tungguuuuu.....!!

by,

Aimi A.Z yang terpakse kumpul cerita sebab takde maser nak cerite satu2.....

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin